Skovfoged : Om TeamForst

Om TeamForst

TeamForst er en rådgivnings- og entreprenørvirksomhed ejet af skovfoged og naturrådgiver Asger Hansen.

Vores ydelser henvender sig til primært til private skovejere og skovdistrikter, kommunale skovejere samt naturforvaltere.

Med mere end 30 års erfaring inden for skovforvaltning og rådgivning, gør vi altid vores ypperste for at give den bedst mulige oplevelse for dig som kunde.

Hvorfor TeamForst

Hos TeamForst får du gavn af både vores praktiske og teoretiske viden. Med jeres ønsker i fokus finder vi sammen frem til, hvilke løsninger der kunne se rigtige ud for jer – vi ved nemlig, at det kun er gennem den tætte relation, at vi kan komme godt i mål med jeres behov.

Hos TeamForst tilbyder vi:

  • Mere end 30 års erfaring
  •  Teoretiske og praktiske kompetencer
  • Rådgivning med den nyeste viden indenfor skovdyrkning, afsætning og naturforvaltning
  •   Stort og alsidigt netværk

Skal du bruge hjælp eller rådgivning inden for skovforvaltning eller entreprenørydelse inden for landskab og skov?

Så er du meget velkommen til at kontakte skovfoged Asger Hansen hos TeamForst i dag!

Arbejdsområder

I TeamForst har vi tre overordnede arbejdsområder, vi hjælper dig inden for; skovforvaltning, rådgivning og entreprenørydelser.

Skovforvaltningen er i forlængelse af arbejdet som driftsskovfoged på primært sjællandske skovdistrikter og ejendomme, men også som samarbejdspartner med godser og andre skovdistrikter. 

Entreprenørydelserne er opdelt i det åbne landskab og skov. Skovrejsning, vildtplantning, busk- og læhegn er discipliner der spiller sammen med skovdyrkningsviden, men uden passion og entusiasme bliver resultaterne meget let trivielle uden diversitet, kvalitet og fremsynethed.

Rådgivningen omkring drift og udvikling af skov, og omkring biodiversitet og naturnær drift er forankret i essensen af årtiers erfaringer og observationer indenfor skovforvaltning, skovdyrkning, bevoksnings- og naturpleje.

Erfaring

2019 – Distrikts- og entreprenørskovfoged, rådgiver

2008 – 2018 Driftschef urbane skove og grønne områder

1991 – 2008 Skovfoged private skovdistrikter ca. 2.000 ha. Entreprenør Naturstyrelsen, private godser. Skovrejsninger og landskabsplantninger. Anlæg og handel ca.2 mio. juletræer

1990 – 1991   Entreprenørskovfoged Skov Selskabet Svenstrup/Skjoldenæsholm Tyskland og DK

1987 – 1989   Projektleder Skovfrø og Råtræ Skovteknisk Institut

Uddannelse

Skov- og landskabsingeniør ved Københavns Universitet 1987.

© TEAMFORST – Om TeamForst