Læ-og Buskhegn

Læ- og buskhegn

Hos TeamForst tilbyder vi dig både anlæg og pleje af alle hegnstyper. Med mere end 25 års erfaring kan du vide dig sikker på et smukt og harmonisk resultat – hvor dine ønsker og behov er i højsædet!

Ønsker du at plante selv, giver vi meget gerne tilbud på en plantepakke tilpasset netop dine behov – uanset om du ønsker at hegne den nye plantning til eller ej.

Kontakt os i dag og hør mere!

Smukke og funktionelle læhegn

Et læhegn er den ideelle løsning til landmænd og andre, der ønsker at beskytte deres afgrøder mod vind og vejr. Hegnet består af en kombination af hurtigvoksende træer og læskabende buske, som skaber optimale vækstbetingelser og minimal skygge for dine afgrøder. typisk lægivende effekt på 15-20 gange hegnets højde.

Hos TeamForst få du:

  • Læhegn, der er tilpasset dine behov og ønsker
  • Læhegn, der er tilpasset natur og jordbund
  • Enterprise med mere end 25 års erfaring
  • En fremtidsorienteret planteplan med fokus på at minimere pleje

Hos TeamForst kan vi hjælpe dig til den rigtige løsning inden for læhegn – kontakt os i dag og hør mere

Farverige og æstetiske buskhegn

Hos TeamForst hjælper vi dig med at finde det helt rigtige buskhegn med fokus på skønhed, variation og personlighed. Til forskel for læhegn er buskhegn først og fremmest til for syns skyld.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige buskhegn:

  • Få den smukkeste sammensætning af arter
  • Fokus på styrket biodiversitet
  • Farverig og inspirerende blomstring
  • Tilpasset efter begrænsede plejeudgifter

Ønsker du at høre mere om, hvad TeamForst tilbyder inden for buskhegn? Så tag kontakt til TeamForst for at høre mere!

Læhegn og buskhegn: Meget natur for små penge

Anlægsudgiften for begge hegnstyper er ofte overraskende lav, ved et 3-rækkers hegn med normal planteafstand bruges 240 planter pr. 100 m. Du kan regne med en stykomkostning med på 10-15 kr. pr. plantet plante afhængigt af størrelse og art, men i snit 3.000 kr. for hver 100 meter 3-rækkers hegn.

TeamForst tilbyder anlæg og pleje af alle hegnstyper og har over 25 års erfaring med smukke, harmoniske og individuelle løsninger. Ønsker du at plante selv, giver vi meget gerne tilbud på en plantepakke tilpasset netop dine behov. Hvis du ikke ønsker at hegne den nye plantning, kan vi ligeledes sammensætte en bidfri pakke efter dine behov.

Kontakt os i dag for at høre mere!

© TEAMFORST – Læhegn og buskhegn