Skovdyrkning

Skovdyrkning

Skovdyrkning tilpasset dine behov – og med respekt for naturen

Hos TeamForst hjælper vi dig med naturnær skovdyrkning af klassiske løv- og nåletræer med fokus på dine behov og ønsker.

Naturen er i centrum, når vi i TeamForst udfører skovdyrkning. Skov skal dyrkes på naturens præmisser – og ud fra dine ønsker. Sammen finder vi den rigtige balance – kontakt os i dag og hør mere!

Vores fokuselementer er bl.a.:

  • Selektiv selvforyngelse
  • Blandingsbevoksninger
  • Forskudte afdrifter
  • Skånsom kultivering
  • Naturelementer (sjælden vegetation, topografi og nøglebiotoper)

Vores tilgang til skovdyrkning er altid med kvalitetsproduktion og en driftsøkonomisk indgangsvinkel i højsædet – du kan derfor vide dig sikker på at vi kigger mod fremtiden i forhold til din skovdyrkning.

Skovdyrkning skal altid tilpasses jeres behov og ønsker – og vi tager altid højde for klima, lystilgang, jordbundskvalitet og hydrologi, når det kommer til plantevalg i skovdyrkningen. Ikke to bevoksninger er ens, og vi trækker derfor på vores mange årtiers erfaring, når vi rådgiver om skovdyrkning. 

Den rettidige skovdyrkning

Det kan virke tillokkende at ønske at komme i gang med skovdyrkning med det samme. Men det er vigtigt at tænke naturmæssige krav ind i billedet! For det at dyrke skov kræver i høj grad, at man tænker forudseenhed ind i sin plan og kender konsekvenserne af de valg man tager.

Hos TeamForst får du den rigtige rådgivning i forhold til rettidig skovdyrkning. Med over 30 års erfaring inden for hele spektret af dansk skov og dyrkningsformer, har vi de rigtige værktøjer til at give dig den bedste rådgivning – både for naturens bedste og i henhold til dine ønsker.

© TEAMFORST – Skovdyrkning